İçeriğe geç

Kurtce Xar Nedir

Xar nedir?

XAR dosyası nedir? . Xar uzantılı bir dosya, ana Excel elektronik tablo dosyalarıyla birlikte oluşturulan bir Microsoft Excel kurtarma dosyasıdır. Uygulama arızalandığında veya beklenmedik şekilde kapandığında, ana dosyanın verilerinin kaybolmasına neden olduğunda kurtarma dosyası olarak kullanılır.

Kürtçe bajo ne demek?

Kürtçede yaygın olarak kullanılan bir ifade olan Bajo, Türkçede “sürüş yapmak” anlamına gelir. Profesyonel terimlerle, genellikle “devam etmek” anlamına gelen “bajo bajo” anlamında kullanılır. Buradaki temel anlam, bir vites yükseltmek ve daha sıkı tutunmak gibi görünüyor.

Xar token nedir?

XAR Dönüştürücüsü Bir kripto paranın dolaşımdaki arzının toplam piyasa değerini ifade eder. Hisse başına borsa fiyatının piyasadaki tüm hisselerle (içeridekiler ve hükümetler tarafından tutulan ve kilitlenenler hariç) çarpılmasıyla hesaplanmasına benzer.

Kürtçe lav ne demek?

Ancak İtalyancadan Türkçeye geçen “sink” kelimesi Latince “lava” fiilinden gelir. Bu bana Kürtçedeki “sulav” (şelale), “sulavçe” (yemeklerden sonra masaya getirilen ve el yıkamak için kullanılan taşınabilir metal lavabo), “lîlav” (sulusepken) ve “(pa)” lavtin” (boşaltmak) kelimelerini hatırlatıyor.

Diga ne demek Kürtçe?

“Dığa / Dağa” Ermenicede “oğlan” anlamına geliyor.

Xwebûn ne demek?

Dünyanın dört bir yanından Kürtçe yazan yazar ve şairlerin yer aldığı Xwebûn gazetesi, yayın hayatına Diyarbakır’da başladı. Gazeteci Yıldız Çakar; “Bu gazetenin adı ‘Xwebûn’ yani ‘kendin olmak’ anlamına geliyor.

Token ne anlama gelir?

Teknik olarak “token”; “kripto para” veya “kripto varlık” ile aynı anlama sahiptir. Ancak, bağlama bağlı olarak giderek daha spesifik anlamlar da kazanmıştır. Token, öncelikle Bitcoin ve Ethereum hariç tüm kripto paraları ifade eder (teknik olarak onlar da token olsa da).

XOR coin nedir?

SORA (XOR), üreticilere etkin bir şekilde sermaye sağlamayı amaçlayan ulusötesi bir ekonomik sistem yaratmayı amaçlayan benzersiz bir kripto para birimidir.

ZRX token nedir?

ZRX, 0x protokolünü desteklemek için kullanılan bir Ethereum token’ıdır. Protokolün kendisi, Ethereum token’larının doğrudan cüzdanınızdan düşük maliyetle değiştirilmesine izin vermek için tasarlanmıştır.

Su lâv ne demek?

Lav veya püskürme, volkanik bir püskürme sırasında çıkan çok sıcak, sıvı ve akışkan erimiş maddedir. Volkanın ağzından ilk çıktığında sıvı haldedir. Lavın sıcaklığı “700 °C” ile “1200 °C” (1300 °F ile 2200 °F) arasında değişir.

Baver ismi Kürtçe ne demek?

Baver; inançlı, kendine güvenen anlamına gelir.

Lavin ne demek?

Lavin ismi heyelan ve çığ anlamına gelir. Ayrıca bu isim Kürtçede “güzel” anlamına gelir. Özellikle küçük kızlar arasında popüler olan Lavin ismi telaffuz açısından büyük bir popülerliğe sahiptir. Ayrıca anlamı bakımından da oldukça değerlidir.

Bersan Kürtçe ne demek?

Berşan ismi tam anlamıyla yetenek sahibi olmak ve diğerlerinden üstün olmak anlamına gelir. Bu isme sahip kişilerin güçlü duygulara sahip olduğu, zorluklarla başa çıkmakta ısrarcı olduğu, sert bir karaktere sahip olduğu, üretken ve güçlü olduğu ve güçlü bir sağduyuya sahip olduğu iddia edilmektedir.

Tü ser sera ser çava hati ne demek?

– Ser seran Ser çawan xer hati <> Başıma hoş geldiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kahve Saçlı Escort